Načo nohavice?! Vergara sa predvádza bez nich, stehná má ako mladica

Herečka Sofia Vergara má za priateľa jedného z najsexi mužov Hollywoodu, ale rozhodne sa nemusí báť, že by zostala v jeho tieni.

09.10.2014 17:20
debata
Herečka Sofia Vergara na titulnej strane... Foto: Reprofoto: SHAPE Magazine
Sofia Vergara Herečka Sofia Vergara na titulnej strane magazínu Shape.

Štyridsaťdvaročná rodáčka z Kolumbie, ktorú preslávila najmä rola v seriáli Moderná rodinka, sa stala hviezdou nového vydania lifestylového magazínu o zdravom životnom štýle Shape. A svojich fanúšikov určite potešila už záberom z titulnej strany.

Práve na nej sa Vergara, ktorá je tiež autorkou vlastnej kolekcie oblečenia, alebo vône, objavuje len v čiernom metalickom svetríku a miniatúrnych nohavičkách. Čitateľom prezradila, ako sa musí snažiť o svoj výzor po prekročení štyridsiatky. „Každý vie, že som nikdy nebola veľký fanúšik cvičenia. Príroda mi priala, takže som bola spokojná s tým, čo som dostala. Ale keď som po štyridsiatke odrazu začala mať pocit, že všetko na mne ovísa a začína byť mäkké, nedalo sa inak. Musela som začať cvičiť,“ prezradila v rozhovore pre Shape Vergara.

Dodala tiež, že dnes trochu ľutuje, že s cvičením nezačala skôr. „Moje telo síce vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým, ale želala by som si, aby som začala oveľa skôr,“ odkázala jasne herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Telo #sexi #Sofia Vergara #Shape

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...