Silikónová Britka má opozerané triky: Celkom nahá sa vystavuje na webe

Neveľa predstavivovsti prejavila pri poslednej propagácii svojho nového televízneho projektu britská modelka a fitnesska Jodie Marsh.

24.10.2014 00:00
debata
Modelka a fitneska Jodie Marsh sa nahá... Foto: Instagram
Jodie Marsh Modelka a fitneska Jodie Marsh sa nahá predvádzala na Instagrame.

Tridsaťpäťročná celebrita, ktorú preslávilo nahé pózovanie aj škandáliky v britskom bulvári, stavila na rovnakú nôtu aj pred pár dňami. Na svojom konte na Instagrame sa vystavila celkom nahá.

Hoci pravidlá tejto mikroblogovacej siete sú voči nahote veľmi prísne, Marsh sa nechala zvečniť tak, aby intímne partie zostali skryté. Provokatívne sú však výsledne zábery viac než dosť. Na jednom z nich stojí celkom obnažená pred foto-plátnom a zakrýva si dlaňmi intímne zóny. Na ďalšom ruka zahaľuje bradavky jej masívneho silikónmi vylepšeného poprsia.

Modelka a fitneska Jodie Marsh sa nahá... Foto: Instagram
Jodie Marsh Modelka a fitneska Jodie Marsh sa nahá predvádzala na Instagrame.

Marsh spomenuté zábery vytvorila ako vlastnú reklamu na novú televíznu šou pre káblový kanál TLC. Ten je známy rozličnými dokumentmi a reality-šou a britskú hviezdičku si vybral ako hrdinku ďalšej z nich. „Verím, že teraz som získala vašu pozornosť,“ napísala ešte vyzývavo Marsh na Instagrame. Tak ktohovie, koľko divákov prilákala…

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Instagram #web #provokácia #Jodie Marsh

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...