Poď sa so mnou hrať! Láka bojovníčka s mega poprsím

Úchvatná Kate Upton sa stala tvárou novej hry, je z nej sexi bojovníčka.

19.11.2014 12:00
debata

Modelka Kate Upton patrí bezpochyby k najzvodnejším kráskam sveta. Vďačí za to najmä svojmu telu a kyprému poprsiu, ktoré je, ako tvrdí, stopercentne prirodzené. Blond sexicu preslávilo pózovaniu pre časopis Sports Illustrated, následne sa jej kariéra naplno rozbehla. A práve svojmu vzhľadu môže vďačiť aj za filmovú ponuku. Nedávno sa dokonca predviedla po boku Cameron Diaz v komédii The Other Woman.

Kate Upton ako Athena v hre Game Of War. Foto: Game Of War/Twitter
Kate Upton Kate Upton ako Athena v hre Game Of War.

A momentálne sa na obrazovke ukazuje Kate Upton opäť. Tento raz sa z nej stala grécka bojovníčka, ktorá pozýva na vojnové pole. Modelka sa stala tvárou počítačovej hry Game Of War: Fire Age ako zvodná Athena. Tvorcovia ju obliekli do bielych šiat, a v centre záujmu je, ako inak, práve jej naprataný dekolt. Blond rozpustené vlasy a pozlátené doplnky jej imidž sexi bojovníčky iba zvýrazňujú.

Kate Upton ako Athena v hre Game Of War. Foto: Game Of War/Youtube
Kate Upton Kate Upton ako Athena v hre Game Of War.

Vyzývavá kráska sa prechádza pomedzi vojakov či zabitých drakov a s úsmevom láka záujemcov, aby sa k vojnovému ťaženiu pridali. Kampaň spustili 13. novembra a Kate sa o svojej úlohe vyjadrila: „Je skvelé byť sprostredkovateľom novej éry hier a komunikácie. Milujem svoju úlohu Atheny.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Upton #Game Of War #bojovníčka

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...