Poľská kráska vyrazila do ulíc. S takým výstrihom jej do očí nik nepozeral

Poľská modelka a televízna celebrita Joanna Krupa sa nikdy nebála provokácie na verejnosti. A podobne oslávila aj Vianoce.

25.12.2014 15:06
debata (3)
Modelka a televízna celebrita Joanna Krupa na... Foto: Profimedia
Joanna Krupa Modelka a televízna celebrita Joanna Krupa na dámskej jazde v uliciach Los Angeles.

Keď si dva dni pred Štedrým dňom plavovláska, ktorá tento rok navštívila aj Slovensko, vyrazila s kamarátkou von, všetci mohli na nej oči nechať. Krupa totiž vystavila svoje najväčšie zbrane – bujné poprsie, ktoré už obdivovali čitatelia nejedného pánskeho magazínu či reklamy na spodnú bielizeň.

Tridsaťpäťročná hviezda reality šou Skutočné paničky z Miami si na „dámsku jazdu“ vzala odvážne krátke biele šaty. Ich dĺžka však bola najmenej provokujúcejším detailom. To, čo pútalo pozornosť predovšetkým, bol hlboký a veľký výstrih. Poľská rodáčka sa má, samozrejme, čím pochváliť. Na druhej strane je otázne, či to nebolo už za hranicou.

Najmä, ak sa chce Krupa zodpovedne pripraviť na úlohu matky, ako uviedla pre magazín People. Tomu tiež prezradila, že si nedávno nechala zmraziť vajíčka. Zatiaľ vraj tehotenstvo s manželom Romainom Zagom neriešili, ale v blízkej budúcnosti by sa vraj veľmi rada stala matkou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #výstrih #Joanna Krupa #dámska jazda

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...