Ups, bradavka vo výhľade. Kráska z Kolumbie na pláži neustrážila vnady

Skutočne príjemný pohľad ponúkla na pláži v Miami okolitým dovolenkárom a návštevníkom kolumbijská topmodelka Daniela Lopez Osorio.

28.01.2015 00:00
debata (1)
zväčšiť Kolumbijská topmodelka Daniela Lopez Osorio na... Foto: Profimedia
Daniela Lopez Osorio Kolumbijská topmodelka Daniela Lopez Osorio na pláži v Miami pózovala bez horného dielu bikín. A paparazzom ukázala aj trochu viac.

Brunetka, ktorá je pre dokonalé krivky vyhľadávanou modelkou pre plavky a spodnú bielizeň, na slnkom zaliatej pláži fotila módny editoriál. Ako inak, plavkový.

Fotograf a tím z magazínu Elle príťažlivú Kolumbijčanku nechali prezliecť do niekoľkých rozličných outfitov. Na jednom zábere však zostala Daniela len v spodnom dieli bikín. Hoci záber v časopise bude s veľkou pravdepodobnosťou decentný, paparazzom v okolí sa podaril pikantnejší úlovok.

Kolumbijská topmodelka Daniela Lopez Osorio... Foto: Profimedia
Daniela Lopez Osorio Kolumbijská topmodelka Daniela Lopez Osorio pózovala v bikinách (ale aj bez nich) na pláži v Miami. Fotila tam pre magazín Elle.

Samozrejme, na dnešných plážach už nie je také výnimočné vidieť sa opaľovať sexi dámy hore bez. V prípade tejto modelky je to však určite momentka, ktorá poteší. Najmä fanúšikov Daniely, ale tiež fanúšikov ženského pôvabu ako takého.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #sexi #Miami #Daniela Lopez Osorio

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...