Polonahá Britney ako zo spálne? Týmto telom zvádza nového milenca

Minulý rok uviedla na trh vlastnú líniu dámskej bielizne. Speváčka Britney Spears však nezostala len pri "dizajne". Je aj hlavnou hviezdou reklamy.

04.02.2015 00:00
debata
Speváčka Britney Spears na zábere z reklamy na... Foto: Intimates
Britney Spears Speváčka Britney Spears na zábere z reklamy na bielizeň Intimates Collection.

Len pred pár dňami obletel svet nový záber z kampane na kolekciu Intimates, ktorá má byť práve dizajnovým dielom niekdajšej popovej princeznej. Blondínka, ktorá je matkou dvoch synov, pózovala pred objektívom v lososovej dámskej bielizni a predviedla aj ukážkovú figúru.

Hoci v minulosti 33-ročnú speváčku častokrát kritizovali, že jej vo vizuálnej prezentácii pomáhajú až príliš šikovné ruky retušérov, tentoraz to vyzerá, že Britney skutočne na svojom tele „zamakala“. Podľa zdrojov z jej okolia je dôvodom aj nový priateľ – Charlie Ebersol, s ktorým sa cez víkend objavila aj na zápase Super Bowl.

Speváčka Britney Spears a jej priateľ Charlie... Foto: SITA/AP, Omar Vega
Super Bowl XLIX Red Britney Spears a jej priateľ Charlie Ebersol Speváčka Britney Spears a jej priateľ Charlie Ebersol si zápas Super Bowl užili spoločne.

Speváčka sa vraj po boku nového muža cíti veľmi šťastne a spokojne. „Konečne našla to, čo hľadala. Veľmi si rozumejú,“ uviedol nemenovaný zdroj.

Spearsovej kolekcia dámskej bielizne sa momentálne predáva v desiatkach krajín po celom svete. Dostupná je dokonca aj na Slovensku.

debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #Britney Spears #sexy #Intimate Collection

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...