Striedanie sexi krások po boku hrdinu Schweinsteigera! Už oficiálne

Bastian Schweinsteiger, nemecký hrdina z MS vo futbale, vymenil blond modelku za slávnu tenistku. Vzťah konečne oficiálne potvrdil.

05.02.2015 13:00
sarah Brandner Foto:
Sarah Brandner povzbudzovala Bastiana Schweinsteigera aj počas MS v Brazílii, ich vzťah je niekoľko mesiacov minulosťou.
debata

Hoci o láske medzi sexi srbskou tenistkou Anou Ivanovičovou (27) a nemeckým futbalovým majstrom sveta Bastianom Schweinsteigerom (31) z Bayernu Mníchov sa šepkalo už od septembra, ani jeden z páru nič nepriznal. A mlčala aj dlhoročná priateľka nemeckého futbalového hrdinu, známa nemecká modelka Sarah Brandner (26). Práve tá so Schweinsteigerom randila od roku 2007, takže dlhých 7 rokov.

Srbská tenistka Ana Ivanovičová. Foto: SITA, Tertius Pickard
Ana Ivanovičová Srbská tenistka Ana Ivanovičová.

A hoci v Brazílii ho ešte oficiálne sprevádzala pekná blondínka, ktorá sa s ním objavovala aj na oficiálnych podujatiach krátko po skončení MS, v septembri už médiá špekulovali o peknej športovkyni, s ktorou mal stredopoliar Bayernu Mníchov tráviť chvíle v New Yorku.

Sarah Brandner sa dostala až na stránky... Foto: Sports Illustrated
Sarah-Brandner Sarah Brandner sa dostala až na stránky prestížneho magazínu "Sports Illustrated".

Až teraz prišlo oficiálne a celkom neromantické oficiálne vyhlásenie, o ktoré sa futbalista postaral prostredníctvom svojej právničky, ktoré prinieslo správu o „vážnom partnerskom vzťahu medzi Anou Ivanovičovou a Bastianom Schweinsteigerom “.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger #Sarah Brandner

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...