Moderná Bardotka v bikinách visela na milencovi. A potom, šňupala kokaín?

Gigi Hadid je popri Care Delevingneovej a Kendall Jennerovej jednou z najžiadanejších modeliek súčasnosti. Táto kráska z bohatej rodiny pútala pozornosť aj cez víkend v Miami.

17.03.2015 00:00
debata
Modelka Gigi Hadid a jej priateľ Cody Simpson... Foto: Profimedia
Gigi Hadid a jej priateľ Cody Simpson Modelka Gigi Hadid a jej priateľ Cody Simpson sa nedokázali od seba vo vlnách odtrhnúť.

Len devätnásťročná blondínka sa po parížskom týždni módy vrátila do rodnej krajiny a uplynulý víkend strávila oddychom. Na pláži predviedla paparazzom svoje ukážkové krivky a bardotovský pôvab, pre ktorý je podľa mnohých odborníkov v modelingovej brandži taká žiadaná.

Dlhonohej kráske, ktorá je dcérou palestínskeho stavebného developera Mohameda Hadida, robil spoločnosť jej priateľ Cody Simpson. Dvojica neskrývala svoju náklonnosť a v oceáne sa od seba ani nedokázal odtrhnúť. Austrálsky spevák bral Gigi do náručia, neustále ju bozkával a objímal.

Celebritný pár - topmodelka Gigi Hadid a jej... Foto: Profimedia
Gigi Hadid a jej priateľ Cody Simpson Celebritný pár - topmodelka Gigi Hadid a jej priateľ Cody Simpson na pláži v Miami.

V súvislosti s jej krátkym pobytom v Miami sa však objavili aj podozrenia z toho, že užíva kokaín. Videozáznam portálu OceanUp zachytáva mladučkú blondínku ako sa zabáva na párty pri bazéne a potom sa zohne za dídžejský pult. Vyzerá akoby niečo šňupala. Voči týmto tvrdeniam sa Hadid tvrdo ohradila. „Nikdy by som sa toho nedotkla. Nie je to pre mňa len nemožné, je to úplne bláznivé,“ vyhlásila na Twitteri. Nuž, ale video ponúka veľa otáznikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kokaín #bikiny #Miami #Gigi Hadid #Cody Simpson

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....