To je telo! 42-ročná Heidi Klum si užíva s milencom, v bikinách je top

Čerstvá oslávenkyňa Heidi Klum si svoje narodeniny vyrazila užiť do exotického raja na ostrove Svätého Bartolomeja. Paparazzom sa však nevyhla.

04.06.2015 12:31
debata
Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum... Foto: Profimedia
Heidi Klum Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum oslávila na ostrove Svätého Bartolomeja 42. narodeniny. Vyzerá super, čo poviete?

Štvornásobná mama sa však žiadnych špehovacích objektívov obávať nemusí – aspoň nie v prípade, keď príde na prezentovanie príťažlivých kriviek.

Nemecká rodáčka sa totiž na St. Barths predviedla v dokonalej forme. Pri pohľade na blondínku vychádzajúcu z mora a kráčajúcu po pláži musela zblednúť závisťou nejedna omnoho mladšia dáma.

Klumovej vraj veľkú energiu dodáva aj šťastie v súkromí a láska. Treba však dodať, že záľubu má táto dáma v mladších mužoch. Jej priateľom je už bezmála dva roky podnikateľ s umením Vito Schnabel, ktorý tento rok oslávi 29. narodeniny. Heidi, ktorá sfukovala sviečky na narodeninovej torte v pondelok 1. júna, je teda momentálne od neho staršia o štrnásť rokov.

Ako ukazujú fotky paparazzov, rozhodne to nie je prekážkou v nežnostiach a objatiach, ktoré si dvojica spoločne užíva na dovolenke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #narodeniny #Telo #Heidi Klum

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...