Tento odhalený prsník vyvolal obrovský rozruch! Zmazať či nezmazať?

Poriadny rozruch vyvolala americká topmodelka Chrissy Teigen so svojou poslednou fotografiou, ktorá vznikla pre magazín W. Pózuje na nej hore bez a vyzerá supersexi!

30.06.2015 11:42
debata (1)
Topmodelku Chrissy Teigen zaradili do výberu 10... Foto: Mert & Marcus for W Magazine
Chrissy Teigen Topmodelku Chrissy Teigen zaradili do výberu 10 najsexi modeliek na sociálnych sieťach. Záber, ktorý k tomu vznikol, nafotilo duo Mert & Marcus a vyvolal veľký rozruch.

Dvadsaťdeväťročná modelka sa rozhodla tento záber zverejniť aj na svojom konte na Instagrame. Dôvodom nie je len spokojnosť s fotografiou, za ktorou stojí duo známych fotografov Mert & Marcus, ale tiež zaradenie do rebríčka najsexi modeliek na sociálnych sieťach podľa magazínu W. Manželku Johna Legenda zástupcovia magazínu zaradili medzi desať najzvodnejších žien planéty.

Lenže nadšenie nezdieľa mikroblogovacia sieť ako Instagram. Záber, na ktorom vidieť nahé poprsie príťažlivej krásky, sa do pár hodín stratil. Teigen hneď následne informovala, že fotku zvesí znovu a to aj napriek tomu, že je to proti pravidlám Instagramu. Aj druhý pokus sa však skončil tak, ako sa predpokladalo. Na profile sa nenachádza.

Modelka má veľmi pozitívny postoj k nahote, o čom svedčia aj zábery, ktoré pred časom nafotila s legendárnym Brucom Weberom. V rozhovore pre W Magazine tiež uviedla, že najhoršie momenty svojej profesie prežila, keď musela fotiť kabáty. „Myslím si, že s menej šatami mi to ide lepšie,“ komentovala.

Do výberu W Magazine sa dostali aj modelky ako Rosie Huntington-Whiteley, Irina Shayk, Doutzen Kroes, Anne Ewers či Maďarka Barbara Palvin.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Instagram #Chrissy Teigen #W Magazine

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...