Ako veľryba? Nie, tehotná Clooneyho ex vyzerá v bikinách pôvabne

Niekdajšia priateľka herca Georga Clooneyho, talianska modelka a herečka Elisabetta Canalis sa pripravuje na svoje prvé materstvo. Aj na pláži v USA.

13.08.2015 14:01
debata (1)
Modelka a herečka Elisabetta Canalis na pláži... Foto: Profimedia
Elisabetta Canalis Modelka a herečka Elisabetta Canalis na pláži počas tehotenstva. Prvého potomka by mala priviesť na svet už čoskoro.

Práve tam paparazzovia zachytili taliansku rodáčku, ktorá v minulosti vyše roka randila s hollywoodskym fešákom a večným starým mládencom. Hoci ich vzťah nevyšiel a Clooney je už ženatý s právničkou Amal Alamudin, jeho ex tiež nezaháľala.

Stihla si nájsť priateľa, zasnúbiť sa a zosobášiť. A momentálne je s manželom Brianom Perrim tehotná. Na pláži v Miami sa 36-ročná brunetka objavila v dvojdielnych bikinách, ktoré v plnej kráse zobrazili jej tehotenské obliny.

Hoci na pláži vyzerala spokojne, ešte začiatkom leta sa vyznala, že byť „v tom“ počas horúcich mesiacov nie je žiadna sranda. „Je to náročné. Cítim sa obrovská, nemotorná, pohybujem sa pomaly. A vyzerám ako veľryba,“ skonštatovala Elisabetta. My si myslíme, že jej to stále veľmi pristane, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #bikiny #Miami #veľryba #Elisabetta Canalis

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...