Fešák z Hobita a Rýchlo a zbesilo má novú lásku?! Tohto svalovca...

Hoci to nikdy nepriznal oficiálne, o hercovi Lukeovi Evansovi a jeho homosexuálnej orientácii sa hovorí v Hollywoode už dlho. On sám žiadne špekulácie nepopiera, ale ani nepodporuje.

09.09.2015 00:00
debata
Herec Luke Evans na ostrove Mykonos v... Foto: Profimedia
Luke Evans Herec Luke Evans na ostrove Mykonos v spoločnosti neznámeho muža, o ktorom okamžite začali médiá špekulovať ako o novom milencovi.

Takže, k doterajším pribudnú ďalšie. A síce, že po Evansovom boku by mal byť nový chlap. Na gréckom ostrove Mykonos, ktorý je tiež známy ako obľúbená destinácia gay smotánky, sa Evans objavil v spoločnosti urasteného svalovca. Neznámy muž so svalnatou postavou a prímorským vzhľadom robil hviezde filmov Drakula či Vojna bohov spoločnosť celý čas, čo sa nachádzali na pláži. Hoci sa dvojica nedržala za ruky, ani neobjímala, ich fyzická blízkosť a náklonnosť boli celkom zjavné.

Modelka a bývalá Miss Portugalsko Catarina...
Televízna moderátorka a modelka Belen Rodriguez...
+6Bývalá kráľovná krásy v Portugalsku - Catarina...

Iba donedávna sa pritom hovorilo o tom, že Evans randí s modelom Jonom Kortajarenom – mladíkom, ktoréjo meno možno veľa Slovákov nepozná, ale jeho tvár už určite videli – objavil sa totiž vo viacerých reklamách na odevné kolekcie.

Britský herec Luke Evans. Foto: SITA/AP, Giuseppe Aresu
Britský herec Luke Evans. Britský herec Luke Evans.

Tridsaťšesťročný Evans, ktorý sa tiež objavil vo filmovej trilógii Hobit, dokončil nedávno nakrúcanie filmu High-Rise a hrá tiež v pripravovanej filmovej verzii muzikálu Kráska a zviera po boku Emmy Watsonovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #homosexualita #sexi #priateľ #chlap #Mykonos #Luke Evans

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...