Plný výstrih v hlavnej úlohe: Vnady tejto krásky ohúria každého

Presne vie, ktoré z jej predností majú objektívy radi. Herečka a modelka Emily Ratajkowski nenechala nič na náhodu, keď vyrazila na párty výrobcu alkoholického nápoja.

22.01.2016 16:50
debata (1)
Modelka a herečka Emily Ratajkowski na zábere z... Foto: Instagram
Emily Ratajkowski Modelka a herečka Emily Ratajkowski na zábere z Instagramu. Takto zvádzala na párty výrobcu alkoholického nápoja v Los Angeles.

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Londýna si na večierok v Los Angeles obliekla elastické šaty v béžovej farbe, ktoré obkreslili každú jej krivku. Čo však bolo dôležitejšie – výstrih na modeli z dielne značky Nookie skutočne poriadne odhalil vnady krásnej brunetky.

Keď sa nahá objavila vo videoklipe ku skladbe Blurred Lines, stal sa z nej nový internetový fenomén a sexidol. Príťažlivé tvary odhaľovala aj vo filme Stratené dievča a v spoločenskom kontakte sa zjavne tiež neostýcha predvádzať.

Svedčí o tom aj Instagram, teda presnejšie súkromné konto britskej modelky. Momentky v sexi šatách zverejnila aj pre tých, ktorí by náhodou nezachytili zábery z večierka. Tomu sa hovorí marketing o prsia…

Fotka uverejnená používateľom Emily Ratajkowski (@emrata),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #šaty #Instagram #dekolt #Emily Ratajkowski #sexy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....