Nová dávka najsexi vnád modelingu! Ratajkowski sa chváli zozadu i spredu

Modelka a herečka Emily Ratajkowski celkom frekventovane zverejňuje na svojom Instagrame príťažlivé momentky, na ktorých ju zahaľujú len miniatúrne centimetry oblečenia. Naposledy plaviek.

27.01.2016 00:00
debata

LA

Fotka uverejnená používateľom Emily Ratajkowski (@emrata),

Rodáčka z Londýna, ktorá minulý týždeň žiarila a zvádzala v elastických šatách na párty známeho alkoholického nápoja, si posledné dni užíva najmä oddychom. V slnečnom Los Angeles nevynechala ani príležitosť vykúpať sa v bazéne luxusnej vily a chytiť trošku bronzu. A samozrejme, urobiť z toho aj oku lahodiace momentky.

Na Instagrame tak zverejnila obrázok od bazéna, na ktorom v plnej kráse zachytáva svoj slávny dekolt, na ďalšej fotografii zase objektív zachytil modelkin zadoček, s ktorým by pokojne mohla súťažiť v známej juhoamerickej súťaži.

Ratajkowski, ktorú pre svet objavili vo videu ku piesni Blurred Lines, sa v minulý rok objavila napríklad vo filme We are your friends po boku Zaca Efrona. Predtým ju diváci mohli vidieť vo filmoch Gone Girl či Entourage. Momentálne brunetka pracuje na novinke Cruise, ktorá by mala do kín doraziť v druhej polovici roka.

Real Friends/No More Parties in LA @babsknapp

Fotka uverejnená používateľom Emily Ratajkowski (@emrata),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Los Angeles #Emily Ratajkowski #sexy

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...

+ Nezabúdajte na svoje zdravie a začnite sa viac starať sami o seba.
Neinvestujte svoje peniaze do hazardných...