Bradavky znovu v útoku? Rihanna nepoľavuje, točí klip polonahá

Ak by si niekto náhodou myslel, že speváčka Rihanna má v pláne skoncovať so svojím erotickým imidžom, nech to ešte zváži. Barbadoská rodáčka zjavne nič podobné v blízkej dobe neplánuje.

21.03.2016 00:00
debata
Speváčka Rihanna na zábere z nakrúcania nového... Foto: Profimedia
Rihanna Speváčka Rihanna na zábere z nakrúcania nového videoklipu. Zdá sa, že opäť bude nabitý násilím a erotikou.

Hoci momentálne vyrazila hudobná diva na koncertné turné, v prestávke medzi jednotlivými koncertmi si našla čas na nakrúcanie nového klipu – k ďalšej skladbe z albumu Anti. A ako to už v jej prípade býva, fanúšikovia sa môžu tešiť, že uvidia naozaj veľa.

Rihannu zvečnili paparazzovia na priečelí luxusnej vily, kde sa premávala len v priehľadnom županovom plášti. Pod ním sa celkom jasne črtali nohavičky a odhalené poprsie. To už 27-ročná Rihanna predviedla v minulosti na záberoch v módnych magazínoch, ale aj v klipoch či iba tak – počas večernej návštevy reštaurácie, keď si vzala na seba príliš priesvitný top.

Odhalené krivky teda v jej prípade vlastne nebudú veľkým prekvapením. Zároveň však treba dodať, že práve erotika je dôležitou súčasťou jej celkového imidžu a tak Rihanna pokračuje vo vyšľapaných chodníčkoch. Konieckoncov. zatiaľ sa po nich dostala k slušným úspechom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Rihanna #nakrúcanie #klip #bradavky

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...