Kilá sexepílu v bikinách! Modelka XXL v Mexiku vystavila bujné tvary

Popularitu modelky Ashley Grahamovej rozhodne podporila spolupráca s magazínom Sports Illustrated, ale jej pôvaby oceňujú fanúšikovia aj naďalej. Nielen muži, ale aj ženy.

31.10.2016 00:00
debata (13)
Modelka Ashley Graham v mexickom Kankúne... Foto: Profimedia
Ashley Graham Modelka Ashley Graham v mexickom Kankúne predviedla svoje kypré tvary.

Kráska, ktorá patrí momentálne medzi najznámejšie modelky s bujnými ženskými krivkami, sa pred pár dňami objavila na mexickej pláži. Odletela si tam spoločne s priateľom a kamarátmi za krátkym oddychom. Ani tam sa však nevyhla paparazzom, ktorí práve Mexiko vnímajú ako miesto častého výskytu celebrít.

Graham ich rozhodne nesklamala. V dvojdielnych bikinách s drobným kvetinovým vzorom vychádzala z vody ako morská Venuša. Hoci aj s kyprejšími krivkami, než na aké sú čitatelia šoubiznisových rubrík zvyknutí.

Jedno je isté – kyprá kráska môže byť vzorom pre mnoho žien. A nielen kvôli tomu, že miluje svoje telo také, aké je. Za posledný rok dokázala totiž vybudovať aj slušné podnikateľské impérium. Našla totiž dieru na trhu a zamerala sa práve na dámy, ktoré majú podobné tvary ako ona. Línia dámskej bielizne či plaviek zožala obrovský úspech, rovnaké vraj platí o džínsoch či oblečení na voľný čas.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #Telo #krivky #Ashley Graham

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...