Najsexi zadoček Hollywoodu?! Stále je vo forme, veď sa na to pozrite

Kedysi ju označovali za jeden zo sexidolov Hollywoodu. Hoci po tom, čo sa stala matkou a usadila sa, našli sa nová nástupníčky, ale Jessica Biel si svoju starú "povesť" vie získať späť.

17.11.2016 15:00
debata
zväčšiť Spevák a herec Justin Timberlake a jeho... Foto: Profimedia
Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel Spevák a herec Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel počas dovolenky v Karibiku.

Na dovolenke v Karibiku, kde sa objavila aj so svojím životným partnerom Justinom Timberlakeom, sa 34-ročná rodáčka z Minnesoty predviedla v dvojdielnych bikinách. A veru, páni, bol to pekný pohľad.

Mama synčeka Silasa má stále ukážkové krivky a takmer bezchybné proporcie. Po boku manžela Justina predvádzala pevné bruško aj zaoblený zadoček, ktorý kedysi označovali rozličné pánske časopisy za to najdokonalejšie celebritné pozadie.

Partnerská dvojica sa vraj v exotike užívala chvíle voľna po tom, čo sa obaja sústredili na dôležité pracovné projekty a strávili na nich istý čas. Herečka by už čoskoro mala nakrúcať nový film po boku Cliva Owena, jej partnera čaká promo k novým nahrávkam a tiež niekoľko hereckých hollywoodskych po­núk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Telo #Jessica Biel #pôvab #Karibik #sexy

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...