Bez retuše? Vyzlečená Madonna ohromuje telom, na 51 nevyzerá

Údajne žiadna retuš! Len správne mäkké svetlo poslúžilo podľa denníka Daily Mail na tvorbu záberov speváčky Madonny v magazíne Interview. Ak je toto tvrdenie pravdivé, potom klobúk dolu!

06.05.2010 00:30
debata
Speváčka Madonna v spodnej bielizni pózovala... Foto: INTERVIEW Magazine
Madonna Speváčka Madonna v spodnej bielizni pózovala pre magazín Interview. A jej 51-ročné telo je hodné závisti.

Päťdesiatjedenročná kráľovná popu sa vrátila k svojim začiatkom, keď sa rozhodla pózovať pred objektívom hviezdneho fotografického dua Mert Alas a Marcus Piggot. K slovu sa dostala spodná bielizeň, odfarbené plavé kadere, tmavé obočie aj speváčkin milovaný krucifix. Viac než to všetko však dych vyráža forma, v akej sa matka dvoch biologických a dvoch adoptovaných detí predstavuje v spomenutom magazíne Interview.

„Zdá sa byť ako veľké prekvapenie, že sa kráľovná popu prezentuje v prirodzenejšom svetle. Najmä keď v minulých rokoch účinkovala v toľkých kampaniach, kde jej tvári pomáhala retuš. Stačí si spomenúť napríklad na Louis Vuitton,“ píše britský denník Daily Mail.

Retušovaná kampaň značky Louis Vuitton so... Foto: Nymag.com / Reprofoto: Louis Vuitton
Madonna Retušovaná kampaň značky Louis Vuitton so speváčkou Madonnou.

Hoci na nových čiernobielych obrázkoch, ktoré sprevádzajú rozhovor v americkom časopise, vidieť aj Madonnine povestné vypracované ramená a plecia, podľa britského denníka sa dobré svetlo podpísalo na tom, že tentoraz telo vyzerá omnoho jemnejšie ako zvyčajne.

S novými zábermi je určite spokojná aj speváčka Madonna, ktorá v minulosti spolupracovala zväčša s fotografmi Stevenom Kleinom a Stevenom Meiselom. Od fotenia, ale najmä od spievania si hudobná diva plánuje v najbližších mesiacoch oddýchnuť. Dôvodom sú jej plány sústrediť sa na filmový projekt W.E., ktorý bude režírovať.

Madonna na obálke magazínu Interview. Foto: Mert Alas a Marcus Piggot pre Interview
Madonna Madonna na obálke magazínu Interview.

„Píšem to uplynulého dva a pol roka, aby som povedala pravdu,“ uviedla a projekt nazvala svojou posadnutosťou. Ako dodala, projekt „zhltol každý kúsok“ z nej a pri jej štyroch deťoch a filmovom projekte nemá „ani čas, ani energiu na nič iné“.

Madonna si z turné odskočila na premietanie...
Speváčka Madonna na benefičnom večierku značky...
+14Speváčka Madonna na jednej zo snímok reklamnej...
debata chyba

+ Do nového dňa vstúpite s prvkami mierneho únavového syndrómu.
Nesnažte sa zarobiť viac ako váš partner, dokážte...

+ Premena tréningu na hru zvyšuje záujem a dlhodobú angažovanosť.
Pravidelné poplatky neodkladajte na neskôr,...