Nahota je späť! Playboy oľutoval svoje rozhodnutie, zas bude vyzliekať

V americkom mesačníku Playboy budú od nasledujúceho vydania znova fotografie nahých žien.

14.02.2017 10:10
debata
Záber titulnej strany magazínu Playboy na... Foto: SITA/AP, Gavin Bond
Playboy Nudity Return - Elizabeth Elam Záber titulnej strany magazínu Playboy na mesiace Marec/Apríl 2017 - pózuje na nej modelka Elizabeth Elam a magazín sa spolu s ňou rozhodol vrátiť na svoje stránk zábery nahých žien.

V pondelok o tom na oficiálnej webstránke magazínu informoval Cooper Hefner, syn zakladateľa časopisu Hugha Hefnera.

„Budem prvý, kto uzná, že spôsob, akým sme zobrazovali nahotu, bol zastaraný, no odstrániť ju úplne bola chyba. Nahota nikdy nebola problémom, pretože nahota ani nie je problém,“ uviedol.

Zástupcovia magazínu oznámili plán odstrániť fotky nahých žien v októbri 2015, pričom na obálke posledného takého čísla bola v decembri toho istého roku herečka Pamela Anderson. Výkonný riaditeľ magazínu Scott Flanders vtedy túto zmenu odôvodnil najmä tým, že v súčasnosti je už erotický materiál voľne dostupný na internete.

Na obálke nasledujúceho vydania pózuje Elizabeth Elam, pričom cez jej odhalený hrudník bude nápis Naked Is Normal (v preklade nahota je normálna, pozn. SITA).

Playboy založil spomínaný Hugh Hefner v roku 1953 v Chicagu. Na obálke prvého vydania, ktoré sa dostalo do predaja v decembri 1953, bola herečka Marilyn Monroe. Pre magazín neskôr pózovali aj Kim Basinger, Drew Barrymore, La Toya Jackson, Nancy Sinatra, Samantha Fox či Carnie Wilson. Svoje príspevky na jeho stránkach v minulosti zverejnili napríklad autori ako Ian Fleming, Vladimir Nabokov, Chuck Palahniuk alebo Haruki Murakami.

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #žena #návrat #Playboy #akt #nahá žena

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...