Vyzliekla sa donaha v 55 rokoch! Ukázala telo udržiavané plastikami

Bývalá modelka Janice Dickinson, nikdy nepatrila k ostýchavým dámam. Ale vyzliecť sa donaha vo veku 55 rokov? To už je celkom silné sústo.

29.07.2010 11:00
debata
Päťdesiatpäťročná Janice Dickinson, bývalá... Foto: Reprofoto: Closer Magazine
Janice Päťdesiatpäťročná Janice Dickinson, bývalá topmodelka a dnes najmä aktérka mnohých škandálov, sa vyzliekla pre magazín Closer donaha.

Dickinson tak urobila pre britský magazín Closer a dôvod bol prozaický – chcela svetu ukázať, že jej telo stále stojí za pohľad. Samozrejme, zadarmo to nie je. Dickinson sa netají početnými plastickými operáciami. „Nexistuje nič také ako priveľa operácií,“ skonštatovala v rozhovore pre magazín, z ktorého citoval britský Daily Mail.

Pravidelné botoxové injekcie alebo kolagén v perách sú len drobnosťami, ktoré bývalá hviezda z obálok magazínov Elle, Vogue či Harper´s Bazaar, podstupuje. V Closer priznala, že prvú operáciu absolvovala vo veku 32 rokov. „Nedávno mi ponúkli, aby som si nechala narezať pokožku vzadu na krku a nechala tak vytiahnuť vrásky na ňom. Jasné, že som súhlasila. Budem najlepšie vyzerajúca mŕtvola na planéte,“ bez obalu tvrdí Dickinsonová.

Bývalá modelka Janice Dickinson na šiestom... Foto: Reuters
Janice Dickinson Bývalá modelka Janice Dickinson na šiestom ročníku podujatia MusiCares v máji tohto roka.

Meno bývalej modelky sa však spája aj s početnými škandálmi a nie práve najumiernenejším súkromným životom. Nie raz načapali brunetku paparazzovia, ako sa podgurážená potáca domov z nočného klubu. Pre Janice to vraj nie je žiadna prekážka. Odborníci sa domnievajú, že zdravší životný štýl by jej vzhľadu urobil dobrú službu. Nuž, Janice má pocit, že viac zvládne plastika a šikovný chirurg. Pri pohľade zblízka to však asi také jednoznačné nebude…

Janice Dickinson - PETA protest
Niekdajšia topmodelka Janice Dickinson.
+2Bývalá modelka Janice Dickinson sa objavila na...
debata chyba

+ Ešte stále nie je leto, preto si dávajte pozor čo si na seba obliekate.
Ak cítite, že vám niečo pomáha, doprajte...

+ Čím dlhšie spať budete, tým budete neproduktívny a nič nespravíte.
Finančná gramotnosť je najlepším nástrojom...