Plážová láska... Sexi modelka zbalila svalovca, to je teda párik!

Patrí medzi najsexi modelky súčasnosti a jej telo je už akýmsi poznávacím znamením mnohých kampaní značky Victoria's Secret. Shanina Shaik si užívala na miamskej pláži.

03.05.2017 00:00
debata
Austrálska topmodelka Shanina Shaik si užívala... Foto: Profimedia
Shanina Shaik si užívala pláž v Miami so svojím snúbencom Gregom Andrewsom Austrálska topmodelka Shanina Shaik si užívala pláž v Miami so svojím snúbencom Gregom Andrewsom.

Modelka s exotickým menom a austrálskym pôvodom sa objavila na vychýrenej americkej pláži a, samozrejme, neunikla pozornosti paparazzov. Určite aj preto, že jej spoločnosť robil snúbenec Greg Andrews.

Mladík, ktorý sa živí ako dídžej a vystupuje pod pseudonymom DJ Ruckus, sa premával po pláži v šortkách a nechával okoloidúcich obdivovať svoju urastenú figúru. Svaly ako z ocele a masívna stavba tela určite zaimponovala nejednej dáme či pánovi.

Bola to však práve Shanina, kto si Andrewsa strážil ako oko v hlave. Sexi modelka v telovej podprsenke a omotaná do zavinovacej sukne si najprv užívala s milencom nežnosti priamo pod slnečníkom. Neskôr potom spoločne zamierili do hotela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #modelka #snúbenec #sexy #Shanina Shaik

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....