Prsia mala ako vo výklade! Teraz sa bráni pred kritikou na internete

Štipľavú kritiku utŕžila pred pár dňami herečka Ariel Winter, ktorá spoločne so seriálovými kolegami uviedla novú sériu komediálneho projektu Moderná rodina. Dôvodom bol jej outfit.

06.05.2017 00:00
debata
zväčšiť Herečka Ariel Winter na premietaní novej série... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Ariel Winter Herečka Ariel Winter na premietaní novej série Modernej rodiny.

Iba devätnásťročná brunetka, ktorá v seriáli začínala ako detská hviezda a pred kamerami postupne dospievala, sa na premiére nových častí objavila v mimoriadne odvážnej garderóbe. Dojem z nej bol o to výraznejší, že zvyšok osadenstva prišiel oblečený omnoho triezvejšie a decentnejšie.

Winter si namiesto toho vzala na seba šaty so zlatou výšivkou a priehľadným výstrihom, ktorý odhaľoval veľkú časť jej bujného poprsia. Dĺžka šiat zase nezvládala zakryť viac než len kúsoček pozadia. Za tým už nasledovali odhalené nohy.

Do Winterovej sa pustili mnohí fanúšikovia na sociálnych sieťach a herečka sa práve na jednej z nich aj osobne bránila. Na Instagrame zverejnila odkaz pre fanúšikov, že nechápe, prečo niekoho poburuje, že sa neobliekla podobne ako jej ostatní kolegovia. „Prečo by som mala byť ako ostatní? Prečo nemôžu ľudia nechať iných, aby sa cítili dobre, v tom, čomu sa venujú a robili to, čo sa im páči,“ opýtala sa rečnícky na Instagrame.

„Kým ste sami so sebou spokojní, na ničom inom nezáleží,“ doplnila ešte Ariel Winter, ktorá podobne odhaľujúcou garderóbou prekvapila pred pár týždňami aj na premiére animáku Šmolkovia: Stratená dedinka.

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #šaty #kritika #Ariel Winter

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...