V 70-ke takmer nahá na pódiu?! Tak toto dokáže naozaj iba Cher

Ani sedemdesiatka na krku ju nezastaví predtým, aby ukazovala svoje telo. A treba povedať, že speváčka Cher sa stále má čím chváliť.

22.05.2017 12:13
Speváčka Cher predviedla vo veku 71 rokov svoju... Foto: ,
Speváčka Cher predviedla vo veku 71 rokov svoju figúru v priehľadnom outfite.
debata

Hudobná diva vystúpila v nedeľu večer na vyhlásení cien Billboard Music Awards, kde si zároveň prevzala ocenenie pre hudobnú ikonu. Práve počas vystúpenia sa však diváci mohli len s údivom pozerať na to, v akej skvelej forme táto 71-ročná hudobná diva je.

Herečka Kate Beckinsale prišla v kreácii Zuhair...
Speváčka Camila Cabello v šatách Jonathan Simkhai.
+15Herečka Vanessa Hudgens v kreácii Marchesa.

Cher sa objavila na podujatí v jednom zo svojich kultových modelov – priehľadnom telovom body, ktoré doplnila parochňa z veľkých kučeravých vlasov. Nebol to však jediný odvážny model večera. Ešte predtým si vzala na seba kostým zo štrasových reťazí, pričom jej poprsie zakrývali len trblietavé srdiečka umiestnené na bradavkách.

Speváčka Cher predviedla vo veku 71 rokov svoju... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Speváčka Cher predviedla vo veku 71 rokov svoju figúru v priehľadnom outfite. Speváčka Cher predviedla vo veku 71 rokov svoju figúru v priehľadnom outfite.

Hudobníčke vzdali hold mnohí kolegovia a na Twitteri sa objavilo aj video, ako sa v zákulisí počas jej vystúpenia zabáva samotná Celine Dion, ktorá tiež na podujatí účinkovala. Pred televíznou obrazovkou, ktorá prenášala dianie z pódia do zákulisia, sa kanadská rodáčka vykrúcala a nadšene pospevovala skladbu svojej známej kolegyne.

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nahá #forma #Cher #Billboard Music Award

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....