Hrdina Hry o tróny na pláž: Objektívy lákal on aj frajerka hore bez

Herca Alfieho Allena dobre poznajú najmä fanúšikovia seriálu Hra o tróny. A spoznali ho aj paparazzovia. Ktohovie, či sa to pozdávalo jeho priateľke.

16.06.2017 12:15
debata (2)
Herec Alfie Allen na pláži ostrova Formentera s... Foto: Profimedia
Herec Alfie Allen na pláži ostrova Formentera s priateľkou Allie Teilz. Herec Alfie Allen na pláži ostrova Formentera s priateľkou Allie Teilz.

Allen totiž so svojou milovanou partnerkou Allie Teilz odletel na španielsky ostrov Formentera užívať si slnko a asi ani netušil, že aj tam ho dostihnú reportéri. Blondínka, ktorá s hercom randí už dlhší čas, odložila vrchný diel plaviek a na slnkom zaliatej pláži sa predvádzala hore bez (necenzurované foto tu). To, samozrejme, objektívom neuniklo.

Keď si dvojica uvedomila prítomnosť paparazzov, na čas stratila úsmev a dobrú náladu. Potom si však zjavne povedali, že nič s ich prítomnosťou nespravia. A tak si romantické chvíľky užili aj bez ohľadu na nich.

Predstaviteľ Theona Greenjoya sa objaví aj v pripravovanej novej série megaúspešného projektu Hra o tróny. Okrem televíznej práce však pred pár týždňami dokončil nakrúcanie nového remake filmu Predátor. V ňom si zahrá aj s americkou herečkou Oliviou Munnovou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #pláž #priateľka #Hra o tróny #Alfie Allen

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....