Tehotná a nahá! Serena Williams sa vyzliekla pre slávny magazín

Kedysi to bola Demi Moore, po nej desiatky ďalších známych žien. A teraz? Nahá pózuje na titulke slávneho magazínu tenistka Serena Williams.

27.06.2017 15:24
debata (11)
Tenistka Serena Williams pózovala vo vyššom... Foto: Reprofoto: Vanity Fair
Serena Williams Tenistka Serena Williams pózovala vo vyššom štádiu tehotenstva pre fotografku Annie Leibovitzovú do magazínu Vanity Fair.

Tridsaťpäťročná hviezda, ktorá sa teší na príchod svojho prvého potomka, sa vyzliekla pred objektívom známej fotografky Annie Leibovitzovej. Ako inak s výrazným tehotenským bruškom.

Štúdiová fotografia zachytáva jednu z najslávnejších športovkýň histórie v Evinom rúchu. Stojí zboku, rukami zvierajúc poprsie, aby žiadna intímna partia nebola odhalená.

Fotografia sa stane súčasťou augustového vydania magazínu Vanity Fair, ktorý sa so Serenou zhováral nielen o športovej kariére, ale tiež blížiacom sa materstve či živote športovej hviezdy. „Nemyslím si, že môj športový príbeh sa už skončil,“ naznačila Serena Williams na margo toho, že sa mnohí dohadujú, či sa po pôrode nestiahne zo športového života a nesústredí len na ten rodinný.

Williams vraj stále tak úplne nemôže uveriť tomu, že sa stane matkou. „Naozaj neviem, čo robiť s dieťaťom. A do detskej izby nemám pripravené nič, skutočne nič,“ prezradila v interview pre magazín, ktoré vznikalo koncom mája. Opak vraj platí o jej partnerovi a otcovi bábätka – podnikateľovi Alexisovi Ohanianovi. Ten sa nedávno vyjadril, že si už študuje materiály o tom, čo robiť, keď sa dieťa narodí.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #tehotenstvo #Vanity Fair #titulka #Serena Williams

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...