Primladá na také zábery? Má len 15, no zvádza ako dospelá

Je nepopierateľné, že z dcéry topmodelky Cindy Crawfordovej, Kaiy Gerberovej, rastie krásna žena.

01.07.2017 14:00
debata (3)

Všimli si to nielen jej fanúšikovi ana Instagrame, ktorých má 1,4 milióna, ale aj módne domy. Tie už štíhlu hnedovlásku zlákali do svojich osídel. Kaia predvádza na mólach, pózuje na stránkach magazínov. Jej slávna mama jej v tom nijako nebráni, čo prezradila v niekoľkých rozhovoroch.

uniform

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

„Chcem, aby bola predovšetkým dobrým človekom. V budúcnosti by som jej želala prácu, ktorú by mala rada. Podobne ako ja a môj manžel sme mali takéto šťastie na naše profesie. Ak bude chcieť robiť modeling, nebudem ju odhovárať,“ povedala Crawford aj pre nemecký magazín Bunte.

15-ročná Kaia zverejňuje na Instagrame množstvo záberov – niektoré sú skôr detsky hravé, iné „modelkovské“, no jeden z posledných záberov rozhodne patrí do kategórie sexi. Školáčka na ňom pózuje v župane, ktorý jej hlboko odhaľuje dekolt. A záber sa okamžite dočkal protichodných komentárov. Okrem jej podporovateľov sa ozvali aj hlasy, ktoré upozorňujú, že má iba 15 rokov – čo znamená, že je ešte dieťa, ktoré má na rolu zvodkyne dosť času.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford #Kaia Gerber

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...