V podprsenke na večeru? Kardashianka provokuje, ale vyzerá sexy!

Vie ako na seba pritiahnuť pozornosť, vždy to vedela. A Kim Kardashian nesklamala ani počas návštevy New Yorku.

11.07.2017 17:26
debata
Televízna celebrita Kim Kardashian prichádza do... Foto: Profimedia
Televízna celebrita Kim Kardashian prichádza do reštaurácie v New Yorku. Televízna celebrita Kim Kardashian prichádza do reštaurácie v New Yorku.

Tridsaťšesťročná hviezda reality šou a internetu navštívila Veľké jablko a počas večerného programu sa vybrala do vychýrenej reštaurácie Milos. Pohľad na manželku rapera Kanye Westa bol vskutku príťažlivý – hoci otázky, či sa takto chodí do reštaurácie, si môžeme položiť právom.

Kardashian si na seba vzala zamatové legínsy, ktoré zvýraznili jej krivky. Na vrch si potom obliekla priehľadnú podprsenku značky Gucci a čierne sako. To síce zakrývalo intímne partie, ale aj tak z nich bolo vidieť viac ako dosť.

Kardashianovú sprevádzal dlhoročný kamarát Jonathan Cheban a tiež jej osobná asistentka Stephanie Shepherd. Trojica prichádzala do reštaurácie v obklopení početnej skupiny bodyguardov.

Od minuloročného incidentu v Paríži, keď Kardashianovú prepadla skupina zlodejov a luxusnom prenajatom apartmáne, sa bez ochranky ani nepohne. Slávna americká hviezda má vraj práve na svoju bezpečnosť pomerne vysoké náklady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #New York #Kim Kardashian #podprsenka #ulica

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....