Krásna Adriana Lima s novým milencom: Zbalil ju tento spisovateľ!

Od rozvodu s basketbalistom Markom Jarićom sa brazílska topmodelka Adriana Lima objavila po boku mnohých známych mužov, zväčša športovcov. Tentoraz jej srdce vyhral spisovateľ!

16.07.2017 00:00
debata
Topmodelka Adriana Lima si na jachte užívala v... Foto: Profimedia
Topmodelka Adriana Lima si na jachte užívala v spoločnosti spisovateľa Metina Haru. Topmodelka Adriana Lima si na jachte užívala v spoločnosti spisovateľa Metina Haru.

Áno, práve po boku známeho tureckého autora Metina Haru už pred pár dňami zachytili objektívy paparazzov dvojnásobnú mamu a jednu z najlepšie platených modeliek sveta. Dvojicu načapali v známom tureckom letovisku Bodrum a následne o pár dní aj na luxusnej jachte, kde si užívali spoločne romantické chvíle.

Hoci 36-ročná kráska nehovorí o svojom súkromí, tentoraz to bol spisovateľ Hara, kto prehovoril. „Stretli sme sa s Adrianou v Istanbule. Uvedomili sme si, že jeden pre druhého máme slabosť a city. Stále sa však spoznávame,“ uviedol autor niekoľkých úspešných titulov pre noviny Daily Sabah.

Modelka sa pritom pred časom vyznala z toho, že je oddaná predovšetkým sama sebe a vydatá za vlastné šťastie, na ktorom sa denne snaží pracovať. „Som single,“ uviedla koncom mája pre magazín Harper's Bazaar. To sa však zjavne zmenilo. Zábery vášnivo sa bozkávajúcich milencov to potvrdzujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #spisovateľ #Adriana Lima #Metin Hara

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...