To je roznožka! Obdarená Scherzinger predviedla dekolt aj ohybnosť

Koncom júna oslávila 39. narodeniny, ale speváčke a zabávačke Nicole Scherzingerovej môžu závidieť ohybnosť a ukážkové krivky aj omnoho mladšie dámy. Na Capri potvrdila svoju formu.

20.07.2017 14:45
debata
zväčšiť Speváčka a talentová porotkyňa Nicole... Foto: Profimedia
Nicole Scherzinger a Grigor Dimitrov Speváčka a talentová porotkyňa Nicole Scherzinger predviedla na pláži na Capri takúto ukážkovú šnúru. Na snímke aj jej partner Grigor Dimitrov.

Bývalá líderka formácie Pussycat Dolls odletela na slnečný ostrov v spoločnosti svojho priateľa – bulharského tenistu Grigora Dimitrova. Dvojicu, samozrejme, vysnorili paparazzovia. Podarilo sa im zachytiť pár pri rannej rozcvičke. A veruže, tá stála za to.

Obaja partneri sa priamo na pláži poriadne naťahovali a urobili niekoľko náročných strečových pozícií. Aj reportérom muselo vyraziť dych, keď videli, ako Scherzinger predviedla na ležadle bezchybnú šnúru.

V dvojdielnych bielych bikinách vynikla Scherzingerovej opálená pokožka, ale tiež plný bujný dekolt. O trinásť rokov mladší Dimitrov sa predviedol v čiernych šortkách Versace a ukázal svoje urastené a udržiavané telo. Dvojica odletela na Capri po tom, čo sa Bulharovi nevydarilo pôsobenie na tenisovom turnaji vo Wimbledone. Vo štvrtok kole porazil 26-ročného športovca absolútny víťaz turnaja Roger Federer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Nicole Scherzinger #Grigor Dimitrov #Capri

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....