Ako za starých čias! Heidi Klum v bikinách vytrie zrak aj mladiciam

Po štyroch deťoch a s dvoma štvorkami na krku! Nemecká modelka a dnes už najmä televízna osobnosť a celebrita Heidi Klum vyzerá stále famózne.

30.07.2017 00:00
debata (7)
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na... Foto: Profimedia
Heidi Klum Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na jachte neďaleko pobrežia Saint Tropez.

Paparazzovské zábery zo Saint Tropez, kde posledné dni blondínka oddychovala aj so svojím priateľom Vitom Schnabelom, zachytili niekdajšiu krásku Victoria's Secret v bikinách. Miniatúrne červené trojuholníčky a nohavičky skryli naozaj len to najnutnejšie – zvyšok tela známej krásky zostal odhalený. A očarujúci.

Heidi sa postavila na skákací mostík súkromnej jachty a s úsmevom pózovala fotografom, ktorých zahliadla v diaľke. Azda nikto neprehliadol, v akej forme sa stále ešte blondínka drží.

Iba nedávno absolvovala kastingové kolá súťaže America's Got Talent a musela sa vysporiadať s mediálnou kauzou, podľa ktorej ju mal mladší partner podvádzať v Londýne. Ten situáciu vysvetlil slovami, že žena, ktorej dával bozk, je dlhoročná rodinná priateľka. A úsmevy na perách Klumovej po Schnabelovom boku hovoria jasne – dvojica je stále spolu a klebety o nevere zmietli zo stola.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Telo #Heidi Klum #Saint Tropez

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...