Znovu nahá?! Miley Cyrus sa ocitla ako erotická víla na obálke knihy

Možno sa polepšila a v porovnaní so škandalóznym správaním spred pár rokov aj poriadne upokojila. Ale nahú Miley Cyrusovú ešte asi uvidíte. Rovno na obálke knihy.

02.10.2017 09:30
debata (2)
Speváčka a herečka Miley Cyrus na zábere z... Foto: David LaChapelle/Taschen
Speváčka a herečka Miley Cyrus na zábere z knihy fotografií Davida LaChapella. Speváčka a herečka Miley Cyrus na zábere z knihy fotografií Davida LaChapella.

Slávna americká speváčka a herečka sa totiž stala hviezdou na obálke novej knihe fotografií legendárneho Davida LaChapella, ktorú prináša vydavateľstvo Taschen. Na titulnej strane pózuje ako víla s motýlími krídlami- až na to, že je celkom nahá. Jej intímne partie však chráni rafinovaný efekt trblietavého efektu na body ozdobenom krištáľmi Swarovski.

Nová monografia zachytáva prvé práce známeho fotografa, ktorého štýl sa stal nezameniteľným a ktorý počas svojej kariéry spolupracoval s menami ako Kanye West, David Bowie, Michael Jackson či Hillary Clinton.

Speváčka Miley Cyrus v predposledný septembrový deň zverejnila aj nový album Younger Now, takže sa istým spôsobom môže zdať, že vydanie knihy s jej fotografiou od LaChapella je tiež marketingovým načasovaním.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #nahá #Miley Cyrus #vydanie #David LaChapelle

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...