Ronaldo znovu vystavuje svaly ako z ocele. Koho tentoraz priláka?

Zo svojej slávy, ale aj fyzického vzhľadu vyťažil maximum. Futbalista Cristiano Ronaldo podniká už roky so značkou bielizne či džínsovinou. V najnovšej reklame láka opäť na sexy telo.

24.11.2017 12:34
debata
Futbalista Cristiano Ronaldo v reklame na... Foto: archív CR7 Denim
Cristiano Ronaldo Futbalista Cristiano Ronaldo v reklame na denimovú líniu svojej značky.

Tridsaťdvaročný športovec sa už objavil v reklamách na boxerky, slipy, ale odprezentovať dokáže aj džínsové nohavice. V kampani na líniu CR7 Denim asi nikoho neprekvapí, že portugalský rodák opäť zhodil tričko a vystavil svoje vyšportované telo.

Ktohovie, či ku svojej značke priláka pánov, ale jedno je isté. Minimálne ich priateľky očariť dokáže. A ktorá by potom nepresvedčila svoju polovičku, aby sa „zahrala“ na jej osobného Ronalda.

Známy futbalista sa popri kariére športovej a podnikateľskej stíha venovať aj rodine. Tá sa len pred pár dňami rozšírila a zo športovca je už štvornásobný otec. Okrem sedemročného syna Cristiana Juniora, ktorého matka je verejnosti neznáma, potvrdil pred časom Ronaldo, že mu náhradná matka v USA vynosila dvojičky. Dočkal sa napokon aj dieťaťa od španielskej priateľky Georginy Rodriguézovej. V nedeľu 12. novembra mu porodila dcérku Alanu Martinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #reklama #Telo #sexy

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...