Silný blesk, tenká látka, výsledok... Bella odhalila, že chodí naostro

Niekedy to s bielizňou skrátka nejde. Ak ste však všadeprenasledovaná celebrita, musíte sa pripraviť na dôsledky. Ako Bella Hadid.

09.12.2017 12:40
debata
Topmodelka Bella Hadid počas prechádzky ulicami... Foto: Profimedia
Bella Hadid Topmodelka Bella Hadid počas prechádzky ulicami Londýna.

Americká topmodelka, ktorá patrí medzi najvyhľadávanejšie hviezdy súčasnosti, sa objavila pred pár dňami v Londýne. Reportéri ju, samozrejme, nenechali na pokoji. A konieckoncov, to by im asi 21-ročná Bella ani neodpustila.

Brunetka sa vybrala na večeru s partiou kamarátov a vzala si na túto príležitosť čierny top s odhalenými ramenami. Výsledok však bol očividný – tenučká látka odhalila vďaka silným bleskom o kúsok viac než by sa patrilo. A tak Bella predviedla objektívom aj obrysy svojich bradaviek. Pri medializácii všetkého, čo sa týka sestier Hadidových, je celkom jasné, že zábery razom obleteli sociálne siete.

Modelkina sestra Gigi, ktorá sa nedávno objavila v rebríčku najlepšie platených modeliek sveta v prvej trojke, sa však na pár dní stiahla z Instagramu. Oznámila svojim fanúšikom, že si plánuje urobiť očistný týždeň a nebude prispievať pár dní žiadnymi novinkami. Zdá sa vám to trošku smiešne? Nuž, realitou je, že vo svete sestier Hadidových je Instagram obrovským mediálnym nástrojom – týždeň pauzy, tomu sa hovorí hotové „dva mesiace prázdnin“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #priehľadný top #Bella Hadid

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...