Schová do vrecka aj mladé kolegyne! Ambrosio v bikinách je veru kráska

Už niekoľko dní si novoročnú dovolenku v rodnej Brazílii užíva topmodelka Alessandra Ambrosio. Hoci počas minulého roka urobila takpovediac "dôchodkové" rozhodnutie, stále môže konkurovať aj mladým kolegyniam.

07.01.2018 00:00
debata
Topmodelka Alessandra Ambrosio počas novoročnej... Foto: Profimedia
Topmodelka Alessandra Ambrosio počas novoročnej dovolenky v Brazílii. Topmodelka Alessandra Ambrosio počas novoročnej dovolenky v Brazílii.

Tridsaťšesťročná kráska strieda každý deň modely bikín a predvádza svoje ukážkové krivky pred objektívmi paparazzov, ktorí sa usadili v dovolenkovej destinácii Florianopolis. Hoci Ambrosio minulý rok prekvapila rozhodnutím, že skončí so spoluprácou pre značku Victoria's Secret a nebude sa viac objavovať v jej reklamách na bielizeň či plavky, jedno je isté – určite by to pár rokov ešte robiť mohla.

Aj počas piatkového popoludnia na jachte, ktoré si zároveň dvojnásobná mama užila na vodnom skútri, predviedla svoje ukážkové telo. Ambrosio sa radí stále medzi najlepšie zarábajúce modelky sveta, hoci v poslednom roku spoločne s vychytenými kolegyňami musela ustúpiť generácii „instagramových“ hviezd ako Gigi Hadid či Kendall Jenner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #skúter #bikiny #Alessandra Ambrosio #kráska #sexy

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...