Takto sa predávajú brilianty! Dawsonovej výstrih zláka každé oko

Tomu sa povie reklama. Šperkárska firma Montblanc, ktorá počas uplynulých dní požičiavala celebritám klenoty na červený koberec v Cannes, oslovila príťažlivú Rosario Dawsonovú.

24.05.2011 04:42
debata
Herečka Rosario Dawson predvádza šperky z... Foto: IMAGENET / Montblanc.
Rosario Dawson Herečka Rosario Dawson predvádza šperky z kolekcie Montblanc.. Pre pútavú reklamu poslúžil aj jej zvodný dekolt.

Americká herečka, ktorú preslávil film Kids či drsná snímka Auto zabijak, súhlasila s propagáciou klenotov známej firmy a priamo na Francúzskej riviére nafotila sériu promo-záberov s briliantovými náušnicami a náramkom.

Nejedného obdivovateľa čokoládovej krásky však viac než klenoty upúta jej zvodný dekolt. V šatách pošitých zlatými plieškami a flitrami ho predvádza herečka naozaj odvážnym spôsobom. Dawson pritom nebola jedinou herečkou, ktorá spolupracovala so šperkárskou značkou v rámci nedávneho festivalu v Cannes.

Topmodelka Bianca Balti ozdobená šperkami z... Foto: IMAGENET / de Grisogono
Bianca Balti Topmodelka Bianca Balti ozdobená šperkami z kolekcie de Grisogono.

Na Azúrovom pobreží nechýbal ani slávny Cartier, firma Swarovski či švajčiarska značka Jaeger LeCoultre. Už desiate výročie svojho pôsobenia oslávila firma de Grisogono, na ktorej čele stojí Fawaz Gruosi. Ten v uplynulých dňoch predstavil svetu aj novú tvár značky – modelku Biancu Balti.

Krásna Karolína Kurková s náušnicami značky... Foto: IMAGENET / Cartier
Karolína Kurková Krásna Karolína Kurková s náušnicami značky Cartier.

Očarujúca hnedovláska, ktorá patrí medzi najobsadzovanejšie modelky súčasnosti, sa predviedla s klenotmi v hodnote niekoľko desiatok tisíc eur. Veď napríklad smaragdový náhrdelník, ktorý mohol na jej krku obdivovať celý svet, bol vytvorený z piatich veľkých smaragdov vybrúsených do tvaru kvapky, 5345 drobných smaragdov a 297 bielych diamantov. Až je čudné, že Biancu v Cannes neukradli…

V galérii si pozrite najzaujímavejšie šperky hviezd.

Náhrdelník de Grisogono, ktorý predviedla na...
Prsteň z dielne klenotníckej značky de...
+12Topmodelka Bianca Balti ozdobená šperkami z...
debata chyba

+ Máte momentálne dosť času, dbajte, aby ste do tela dávali vitamíny.
Trénujte mozgové bunky a snažte sa každý deň...

+ Začnite piť dostatočné množstvo tekutín, vášmu telu to prospeje.
Ak niečo nefunguje presne podľa predstáv, je to...