Veď jej (skoro) všetko vidieť! Kardashianka na pláži ukázala poprsie

Len pár dní sú vonku fotografie, na ktorých pózuje televízna celebrita Kim Kardashian v spodnej bielizni. Paparazzovia ju však zachytili ešte odvážnejšie.

25.01.2018 12:30
debata (6)
Televízna celebrita Kim Kardashian fotila v... Foto: Profimedia
Kim Kardashian fotila v Malibu Televízna celebrita Kim Kardashian fotila v Malibu a pri tej príležitosti odhalila aj svoje poprsie pod priehľadnou látkou.

Slávna instagramová hviezda sa začiatkom týždňa objavila na pláži v Malibu, kde fotila sréiu záberov pre módny magazín. Hoci okolie štáb uzavrel, reportérom sa podarilo získať pár fotografií z väčšej diaľky. Hoci neostro, no celkom jasne viditeľné je na nich to, že brunetka pózuje v priehľadnom negližé bez podprsenky. Obrysy jej poprsia a bradaviek boli viditeľné celkom zjavne. Rovnako ako kypré pozadie na momentkách zozadu.

Tridsaťsedemročná Kim vyzerala na pláži spokojne a neustále sa usmievala. Dôvodom jej dobrej nálady môže byť aj fakt, že sa nedávno stala tretíkrát matkou a príchod jej dcérky, ktorú vynosila náhradná matka, prebehol bez komplikácií. Dievčatko dostalo meno Chicago.

Médiá už začali špekulovať o tom, že by Kardashianka chcela dieťa ďalšie, údajne dokonca od rovnakej náhradnej matky, keďže všetko prebehlo skvelo a televízna celebrita bola „s jej službami“ spokojná.

Kim Kardashian West v spodnej bielizni v... Foto: © 2018 Willy Vanderperre
Kim Kardashian West v spodnej bielizni v reklame na značku Calvin Klein. Kim Kardashian West v spodnej bielizni v reklame na značku Calvin Klein.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #pláž #Kim Kardashian #fotenie #Malibu

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...