Bez priateľov a hore bez! Madonna si nedá pokoj, zase sa odhalila

Speváčka Madonna roky dokazuje, že žiadna provokácia jej nie je cudzia. A ani na prahu šesťdesiatky sa nehanbí vystaviť svoje prednosti.

26.01.2018 15:33
debata (7)

Dôkazom je aj nová fotografia na Instagrame, ktorú 59-ročná hviezda zverejnila. Na zábere, ktorý fotila zospodu, je zachytená v ruke s kabelkou z limitovanej kolekcie značky Louis Vuitton v spolupráci s umelcom Jeffom Koonsom.

Kožený luxusný kúsok s obrázkom Mony Lisy si pritíska na obnaženú hruď. Problém však spočíva v tom, že intímne partie neprekryla. Jeden prsník je viditeľne odhalený. Aby hviezda splnila pravidlá mikroblogovacej siete, odhalenú bradavku prečmárala čiernou fixkou.

„Žiadna priatelia,“ znie jedno z hesiel, známych ako hashtagy, ktoré šesťnásobná mama pod obrázok pripojila. Madonna je známa tým, že kedysi sa obklopovala množstvom kolegov z brandže a koncom 80-tych a začiatkom 90-tych rokov boli jej vernými kamarátmi dámy ako Debbie Mazar či Sandra Bernhard. Práve fotografiu s nimi zverejnila ešte pred spomenutou obnaženou momentkou s popisom „priatelia“.

Otázne teda je, či chcela hviezda naznačiť, že sa momentálne cíti veľmi osamelá. Hudobná diva však veľkú časť svojho času trávi v rámci plnenia materských povinností a venuje sa najmä adoptívnym deťom, ktoré s ňou žijú. Najstaršia dcéra Lourdes, ako aj syn Rocco už s matkou nebývajú.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Instagram #Madonna #Louis Vuitton

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...