Hviezdička z pláže vytasila bujné prednosti: Chce sa dostať späť do TV?

Je to len pár týždňov, čo sa niekdajšia hviezdička z reality-šou zaradila do hereckého osadenstva populárneho seriálu Coronation Street (a medzitým už stihla aj skončiť). Svoje korene nezapiera.

03.02.2018 12:00
debata (1)
zväčšiť Modelka a herečka zo seriálu Coronation Street... Foto: Profimedia
Modelka a herečka zo seriálu Coronation Street Beth Morgan na pláži v Španielsku. Modelka a herečka zo seriálu Coronation Street Beth Morgan na pláži v Španielsku.

Beth Morgan, bývalá modelka aktov pre pánske magazíny a britský bulvár, sa objavila pred pár dňami na pláži v Španielsku. A ako inak, predviedla predovšetkým svoje fyzické prednosti. Len dvadsaťdvaročná Morgan vyrazila na pláž v sporých bikinách, ktoré dôrazne nechali vyniknúť jej bujné poprsie.

Pózovanie na pobreží v mokrom piesku síce prinieslo aj nevydarené momentky, ale to zjavne odfarbenej blondínke neprekážalo.

O pozornosť musí pravdepodobne teraz zabojovať, podľa britského bulváru si totiž pod sebou pílila konár, keď sa nesprávala podľa zmluvy pri nakrúcaní spomenutého seriálu. Kvôli tomu vraj nakoniec dostala aj vyhadzov. Dôvodom má byť, že Morgan prezradila médiám niekoľko noviniek v rámci vývoja v deji.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #pláž #bikiny #pózovanie

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...