Studený Paríž rozpálili krivky sexi Brazílčanky! Jej telo kričalo po obdive

Izabel Goulart (33) ako dokonalá partnerka futbalistu Kevina Trappa (27). Dvojica spolu vyrazila na narodeninovú oslavu Neymara, ktorá sa konala v Paríži.

06.02.2018 10:30
debata (2)

Brazílska kráska, ktorá svoje krivky momentálne čoraz častejši predvádza na Instagrame v bikinách, si na svojom večernom vzhľade nechala záležať. Na ulici pred podnikom, v ktorom dvojicu očakával oslávenec, predviedla fotogafom zopár zvodných póz. Priateľ jej asistoval – kráska mu vtisla na líce zopár horúcich bozkov. Bolo to však práve jej telo, ktoré priam kričalo po obdive.

Kevin Trapp a modelka  Izabel Goulart... Foto: Profimedia
Kevin Trapp a modelka Izabel Goulart Kevin Trapp a modelka Izabel Goulart prichádzajú na oslavu Neymarových narodenín do jednej z reštaurácií v Paríži.

Štíhle nohy niekdajšia hviezda značky Victoria's Secret predviedla v metalických šatách s maxirozparkom. Zlatistá pokožka dlhonohej modelky žiarila na nočnej ulici. Na rozdiel od ostatných dám, ktoré na oslavu prišli v sprievode svojich partnerov – športovcov zahalené v kabátikoch, Goulart ho zhodila pred vchodom, aby jej nič nebránilo v prezentovaní svojej tip-top postavičky.

Kevin Trapp, ktorý je rovnako ako Neymar hráčom Paris Saint-Germain, sa pri svojej superkrásnej partnerke cítil skvelo a hrdo si ju pritískal k telu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Izabel Goulart #Kevin Trapp

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...