Ďalšia DiCapriova ex šla donaha! Toto všetko ukázala, foto v článku

Cez víkend to bola Nemka Toni Garrn, ktorá sa vyzliekala na pláži v Miami. A približne v rovnaký čas svoju nahotu pre objektív vystavila aj ďalšia ex-priateľka herca Leonarda DiCapria.

04.04.2018 00:00
debata

When the light and your boyfriend are cute, you gotta do what you gotta do

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Agdal (@ninaagdal),

Reč je o dánskej topmodelke Nine Agdalovej, s ktorou DiCaprio randil až po Nemke Garrnovej. Pôvabná Agdal, známa najmä z fotení plážových katalógov alebo sexy záberov pre magazíny, zverejnila novú momentku na svojom Instagrame.

Fanúšikov nepochybne potešila – na obrázku je totiž len v Evinom rúchu. Hoci pravidlá Instagramu nie sú naklonené otvorenej nahote, zábery, na ktorých vidieť obnažený zadok, sú povolené. A tak výsledok nenechal na sebab dlho čakať – pod záberom sa strhla debata plná pochvalných a obdivných odkazov.

Dvadsaťšesťročná modelka pritom netají pred médiami, že je až po uši zamilovaná. A tentoraz nejde o žiadneho hollywoodskeho herca, kráska celkom čerstvo randí s kolegom z brandže – modelom Reidom Heidenrym (ešte vo februári to bol Jack Brinkley Cook). Práve Heidenrymu bola venovaná aj momentka s obnaženým pozadím. „Keď svetlo aj váš frajer sú obaja fakt roztomilí, musíte skrátka urobiť to, čo treba,“ komentovala fotografiu s humorom.

Nina Agdal počas Super Bowl Party v roku 2016. Foto: SITA/AP, John Salangsang
Nina Agdal Nina Agdal počas Super Bowl Party v roku 2016.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Instagram #zadok #Nina Agdal #momentka

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...