Ultra mini, blond hriva, podprsenka nikde! Poľská dračica nesklamala

Televízna celebrita a modelka Joanna Krupa dorazila na párty v Las Vegas "naľahko". Tak, ako obvykle.

05.04.2018 00:00
debata (1)

Čo sa sexi Poľky týka, na zvodné outfity sme u nej viac-menej zvyknutí. Svojej povesti nezostala niekdajšia hviezda reality šou „The Real Housewives Of Miami“ nič dlžná ani počas nedávnej párty v Las Vegas v slávnom hoteli Bellagio. 38-ročná blondínka zvolila ultra mini šaty telovej farby posiate jemnou striebornou aplikáciou na tenučných ramienkach. Pohľad zboku tak poskytol ďalším hosťom zaujímavý pohľad na jej poprsie.

Joanna Krupa na párty v hoteli Bellagio v Las... Foto: Profimedia
Joanna Krupa Joanna Krupa na párty v hoteli Bellagio v Las Vegas.

Štíhla rodáčka z poľskej Varšavy si záujem fotografov užívala tak, ako vždy – so širokým úsmevom na tvári pózovala na červenom koberci zo všetkých strán. Sexi stehná, odlalený chrbát a rozpustená blond hriva jej pozornosť objektívov zabezpečili.

Okrem spomínanej reality šou sa Krupa zviditeľnila aj účinkovaním v televíznom programe Dancing with the Stars, kde na parkete predvádzala nielen tanečné kroky, ale aj závideniahodné krivky. Ako sledovaná televízna celebrita okrem iného upriamuje pozornosť ľudí aj na ochranu zvierat – svoje telo už „prepožičala“ napríklad kampani organizácie PETA.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Las Vegas #Joanna Krupa

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...