Nedeľa ako lusk! Kardashianka vytasila bikiny, odletela do exotiky

Niekto si cez víkend odcestuje do Tatier či do kúpeľov, niekto zase na exotický Turks & Caicos. Návštevu nádherného ostrova si cez víkend užila Kim Kardashian.

09.04.2018 15:45
debata (3)
Televízna celebrita Kim Kardashian na zábere z... Foto: Instagram
Televízna celebrita Kim Kardashian na zábere z Instagramu. Televízna celebrita Kim Kardashian na zábere z Instagramu.

Televízna celebrita a úspešná podnikateľka sa o momentky zo svojho exotického výletu podelila na svojom Instagrame. V tzv. „insta-story“ ponúkla niekoľko záberov z pláže, ale tiež pohľad na seba samu v bikinách, ako sa filmuje smartfónom. V červených plavkách na tenučkých šnúrkach, ktoré pochádzajú z dielne značky Chanel, sa predvádzala hrdo pred zrkadlom.

O tom, či si s ňou zaleteli na Turks & Caicos aj jej tri ratolesti, hviezda nepodala žiadnu správu. Podľa odkazu v jednom z „príbehov dňa“, kde píše, že toto je „moja kancelária pre dnešný deň“, sa však dá predpokladať, že deti zostali doma s opatrovateľkami.

Tridsaťsedemročná Kardashian sa len pred pár mesiacmi stala trojnásobnou mamou, keď jej dieťa priviedla na svet náhradná matka. Údajne zvažuje, že ešte jedno dieťa si nechá vynosiť. Momentálne má však vraj dosť starostí s tým najmenším. Dcérkou Chicago.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Instagram #Kim Kardashian #Ostrov #exotika

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....