Trend odhaleného zadku v bikinách kraľuje: Podľahla aj táto slávna kráska!

Zdá sa, že horúcim trendom blížiacej sa letnej sezóny budú plavky s poriadne vykrojenými nohavičkami. A odhaľovať zadoček bude to najmódnejšie.

03.05.2018 15:41
debata (3)
Modelka a bývalá Miss Universe Olivia Culpo... Foto: Profimedia
Olivia Culpo (vpravo) a tanečnica Cara Santana Modelka a bývalá Miss Universe Olivia Culpo (vpravo) a tanečnica Cara Santana si spoločne užívali príjemné chvíle v turistickom rezorte.

Tomuto trendu, ktorý na sociálnych sieťach už pár mesiacov propagujú známe osobnosti, podľahla aj americká modelka a bývalá Miss Universe Olivia Culpo.

Sexy Američanka, ktorú svet pozná aj vďaka slávnym partnerom – spevákovi Nickovi Jonasovi a športovcovi Dannymu Amendolovi, sa objavila v rezorte v Palm Springs. Práve tam si obliekla dvojdielne čierne bikiny, v ktorých spodný diel výrazným spôsobom odhaľuje ženské pozadie.

Culpo sa má čím pochváliť a rozhodne sa nemusí ostýchať svoje proporcie odhaliť. Ako už naznačila na svojom Instagrame, pláž je jej obľúbené miesto a na slnku sa vyhrieva veľmi rada. Plejáda plaviek a bikín, ktoré stihla predviesť pred objektívmi, je pomerne pestrá. Tento „posledný“ model nepochybne ocenia najmä páni.

Oh hi sugar

Príspevok, ktorý zdieľa Olivia Culpo (@oliviaculpo),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #bikiny #zadoček #trend #Olivia Culpo

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...