Slávny zadok ako v tekutom zlate! Súťaž o najsexy krivky MET Gala vyhráva...

Možno nebola medzi najlepšie oblečenými dámami večera, ale nepochybne sa radila medzi tie najsexi. Kto? Predsa Kim Kardashian.

08.05.2018 12:00
debata (3)
Kim Kardashian kráča po schodoch do... Foto: Reuters, BRENDAN MCDERMID
Kim Kardashian kráča po schodoch do Metropolitného múzea v New Yorku. Kim Kardashian kráča po schodoch do Metropolitného múzea v New Yorku.

Televízna celebrita nechýbala na pondelňajšom gala v Metropolitnom múzeu, kde sa zišli hviezdy šoubiznisu, hudby, filmu a predovšetkým módy. Slávna brunetka z televízie a hviezda digitálneho sveta chýbať nemohla.

V rámci témy výstavy, ktorá sa týmto podujatím v Metropolitnom múzeu otvorila, sa mnohé hviezdy inšpirovali cirkevnou symbolikou a nechýbala ani na šatách Kardashianovej. Model z dielne Versace zdobili výrazné kríže a trojnásobná mama vyzerala v šatách ako kostolná pozlátená ikona. Akurát s výrazne sexuálnym nádychom.

Televízna celebrita Kim Kardashian v kreácii... Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
Televízna celebrita Kim Kardashian v kreácii Versace. Televízna celebrita Kim Kardashian v kreácii Versace.

Fotografi s nadšením cvakali hviezdu kráčajúc do schodov kultúrneho svätostánku a Kardashian im poskytla naozaj niekoľko variácií pohľadu na svoje božské krivky.

Tento rok sa však po jej boku neobjavil manžel Kanye West. Posledné týždne čelí kritike za svoje výroky na Twitteri, keď uviedol, že mnohí černosi si za otroctvo môžu sami, pretože ho dobrovoľne prijali a nevedeli si predstaviť byť naozaj slobodní.

Kardashianovskú famíliu na akcii reprezentovali aj sestry Kylie Jenner a Kendall Jenner. Nechýbala ani ich matka Kris Jenner.

Diane Kruger bola neprehliadnuteľná v kreácii...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Versace #Kim Kardashian #zadok #zvodnosť #MET Gala

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...