Prepánajána, orálny sex priamo na pláži?! Ehm, pozrite sa lepšie...

Hviezdičku z bulváru a modelku, ktorá sa už neraz predviedla pred objektívmi polonahá Claudiu Romani, poznajú európski aj americkí fanúšikovia. Aj paparazzi.

09.05.2018 00:00
debata
zväčšiť Talianska modelka a hviezdička z reality-šou... Foto: Profimedia
Claudia Romani a jej priateľ Chris Vehovec Talianska modelka a hviezdička z reality-šou Claudia Romani a jej priateľ Chris Vehovec spolu na pláži.

Práve im sa pred pár dňami podaril netradičný fotografický úlovok na Miami, kde brunetka obdarená sexy krivkami dovolenkuje s priateľom Chrisom Vehovecom.

V jednej chvíli reportéri cvakali Romaniovú ako kľačí pri plážovom ležadle svojho priateľa a nakláňa sa cez jeho rozkrok. Na prvý pohľad (a z väčšej diaľky) to dokonca vyzerá akoby sa dvojica rovno na pláži venovala sexuálnym aktivitám. Pravda je však o niečo menej pikantná. Romani totiž zviera v rukách celý čas mobilný telefón a robí si selfie na svoj Instagram.

Dvojica, ktorá spolu randí už vyše roka, si na Miami už niekoľkokrát tento rok užívala slnečné počasie a najmä chvíľky oddychu. Jedna vec stojí za povšimnutie – kým blonďák Vehovec zo seba nevyzliekol celý čas tričko, jeho polovička hrdo vystavuje sexy pozadie v tanga-nohavičkách odvážnych bikín. Nuž, ale aspoň nejaký „úlovok“ pre paparazzov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Miami #Claudia Romani #krásky v bikinách

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....