Áno, bratia Hemsworthovci majú super telá! Po kom? Pozrite sa na ich otca

Traja bratia Hemsworthovci svojich rodičov nezaprú. Ich podoba priam bije do očí.

19.05.2018 09:00
Chris Hemsworth Foto:
Herec Chris Hemsworth ako Thor v treťom filme série Thor: Ragnarok.
debata

Urastení fešáci sa vrhli na herectvo. Najslávnejší z nich, Chris, prerazil najmä ako filmový Thor. Najmladší z trojice, Liam, sa okrem iného preslávil aj vzťahom so speváčkou a herečkou Miley Cyrus. Najmenej v médiách rezonuje meno najstrašieho z bratov, Lukea, ktorý je hercom takisto. Diváci ho môžu poznať napríklad zo seriálu HBO, Westworld.

Ich dokonalý vzhľad priam bije do očí. Fešáci s predvádzaním svojich svalov nemajú žiaden problém, ukazujú ich nielen na filmovom plátne, ale aj na sociálnych sieťach. Najmladší z bratov, Liam, aktuálne zverejnil fotografiu, na ktorekj pózuje s rodičmi počas výletu. A je jasné, že dobré gýny mali po kom zdediť. Ich otec, ktorý sa určite prehupol cez šesťdesiatku, pózuje bez trička a za svoje telo sa určite nemusí hanbiť. Skôr naopak. A vypracovanú postavičku predvádza aj Liamova mama.

Chris Hemsworth (24), ktorý je už sám trojnásobným otcom, sa v roku 2014 stal najsexi mužom roka podľa magazínu People. Aktuálne ho diváci môžu vidieť v najnovšom filme zo série Avengers, s podptitulom Nekonečná vojna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Hemsworth #Chris Hemsworth #Thor

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...