Bikiny zarezané do kyprého pozadia! Herečka Union teda vie provokovať

Trend posledných mesiacov hovorí jasnou rečou - zadočky na pláži treba odhaliť. Tradičné tanga nohavičky nahradili plavky v trojuholníkovom strihu, ktoré sa zarezávajú medzi polovičky. A hviezdy ich milujú.

28.06.2018 00:00
debata (5)
zväčšiť Herečka Gabrielle Union si užívala slnko a more... Foto: Profimedia
Herečka Gabrielle Union si užívala slnko a more na pobreží ostrova Ibiza. Herečka Gabrielle Union si užívala slnko a more na pobreží ostrova Ibiza.

Ďalším dôkazom v záplave týchto dám je aj herečka Gabrielle Union, ktorá sa objavila pred pár dňami na pláži španielskeho ostrova Ibiza. Paparazzovia pri tom nechýbali a výsledkom je množstvo sexi záberov.

V pamäti fanúšikov aj obdivovateľov ženských kriviek však nepochybne zotrvajú najmä tie, ktoré ukazujú ženskú formu a siluetu 45-ročnej Unionovej. Herečka si obliekla bikiny telovej farby a nechala naozaj vyniknúť ženské krivky. To všetko z pobrežia obdivoval jej partner – športovec Dwayne Wade.

zväčšiť Herečka Gabrielle Union v kreácii Prabal Gurung. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Gabrielle Union v kreácii Prabal Gurung. Herečka Gabrielle Union v kreácii Prabal Gurung.

Rodáčku z Omahy už budúci rok uvidia diváci na televíznych obrazovkách v novom projekte. Ide o sériu pod názvom L.A. Finest, ktorá by mala byť akousi ženskou verziou projektu Bad Boys.

Union v ňom stvárni policajnú vyšetrovateľkú, ktorá bojuje s drogovými kartelmi. Parťáčkou jej bude Jessica Alba. Premiéra 13-dielnej série je naplánovaná na budúci rok.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #zadoček #Ibiza #Gabrielle Union #krásky v bikinách

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...