Zostal len v slipoch, vystavil svaly! Benzema si neužíva MS, ale pánsku jazdu

Kým jeho spoluhráči či krajania cestovali do Ruska, aby sa pobili o najcennejší futbalový titul, pre Karima Benzemu sa vyvinula situácia celkom inak. Musel zostať doma. Hoci, nezostal.

05.07.2018 00:00
debata (2)
Francúzsky futbalista Karim Benzema (vľavo) a... Foto: Profimedia
Francúzsky futbalista Karim Benzema (vľavo) a jeho kamarát Karim Zenati na dovolenke v Miami. Francúzsky futbalista Karim Benzema (vľavo) a jeho kamarát Karim Zenati na dovolenke v Miami.

Hráča Realu Madridu, ktorý pochádza z francúzskeho Lyonu, totiž paparazzovia zachytili pred pár dňami v Miami. Ako inak, užíval si tam dovolenkovú atmosféru a slnečné počasie.

Objektívy reportérov zachytili urasteného futbalistu len v spodnej bielizni. Zdá sa, že sa ani neunúval prezliecť sa do plaviek a na terase prenajatého apartmánu lapal bronz v slipoch známej americkej značky Tommy Hilfiger.

Ešte prekvapivejšia je však spoločnosť tridsaťročného Benzemua, ktorý má na konte niekoľko poriadnych škandálov. Po jeho boku chýbala dámska spoločnosť. Vystačil si s kamarátom Karimom Zenatim a ešte jedným kamošom, ktorým má byť francúzsky raper.

Trojica pánov si slnečné počasie a „pánsku jazdu“ zjavne užívala. Ktohovie, možno popri toľkom opaľovaní stihli aj komentovať dianie na MS v Rusku.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Miami #slipy #Karim Benzema #svaly

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...