Krivky tenisovej krásky Šarapovovej v bikinách! Dotyku sa odoláva len ťažko

Mária Šarapovová si v spoločnosti partnera, Alexandra Gilkesa, užíva pokoj a relax v slnečnom Taliansku, aktuálne v letovisku Positano.

25.07.2018 00:00
debata

Ruská hráčka a multimilionár, zakladateľ internetovej spoločnosti Paddle8, sa nechali zachytiť objektívmi fotografov počas ich oddychu na plážových lehátkach v blízkosti hotelového bazéna.

Mária Šarapovová si v spoločnosti partnera,... Foto: Profimedia
Mária Šarapovová Mária Šarapovová si v spoločnosti partnera, Alexandra Gilkesa, počas dovolenky v Taliansku.

Blond dračica, ktorá sa pýši dlhými sexi nohami, si slnečné lúče vychutnávala oblečená v čiernych bikinách, jej zvodné krivky priam lákali k dotykom. Tela svojej peknej partnerky sa nevedel nabažiť ani jej partner, ktorého ruky sa počas fotografovania ocitli zväčša na jej sexi zadočku.

Slávna tenistka sa pred slnkom ukryla pod slamený klobúk a čas si krátila ťukaním do mobilu. O zábery z dovolenkových potuliek Talianskom sa pekná blondínka delí aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame, ktorých má 3,2 miliónov.

memories from #Ischia. A paper , and many ’s.

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Vzťahom s Gilkesom sa však na sociálnych sieťach nechváli, na nich publikuje výlučne svoje fotografie, ako pár spolu pred objektívom nepózujú. Šarapovová už má za sebou medializované vzťahy so športovcami – pár tvorila so Saschom Vujacicom, hráčom NBA aj s bulharským tenistom Grigorom Dimitrovom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Maria Šarapovová

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....