Oslava najmladšej Kardashianky! Jej sestra Kim to 'vyprsila' všetkým

Hoci ju nedávno magazín Forbes vyhlásil za miliardárku, americkú dospelosť, teda vek 21 rokov dovŕšila len v týchto dňoch. A oslava Kylie Jennerovej bola veru veľkolepá.

11.08.2018 00:00
debata (1)
Televízna a internetová celebrita Kim... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian prichádza na oslavu narodenín svojej sestry Kylie Jennnerovej.

Členka televízneho klanu Kardashianovcov, ktorého súčasťou sú aj internetové ikony a celebrity Kim Kardashian či Kendall Jenner, pozvala na žúr celú svoju rodinu. Okrem spomenutých nechýbali ďalšie sestry Khloe a Kourtney, mama Kris Jenner či otec Caitlyn Jenner, kedysi ešte Bruce.

Ale v prípade „kardashianovského“ klanu asi neprekvapí, že nechýbala ani provokácia, snaha upozorniť na seba a odhaľovanie poriadne veľa nahej kože.

O to posledné sa postarala najmä Kim Kardashian, inak trojnásobná mama. V neónovo ružových minišatách s odhaleným bruškom vystavila na obdiv poriadne nadupaný výstrih a celkovo bola neprehliadnuteľná. Až sa zdalo, že mala jediný cieľ – zatieniť svoju mladšiu pokrvnú príbuznú.

Kylie, ktorá odteraz môže bez problémov popíjať v nočných kluboch alkohol, prekvapila svojich fanúšikov blond farbou vlasov. Niežeby išlo o niečo výnimočné – jej experimenty s vizážou sú známe už nejaký ten piatok. Konieckoncov, práve na vizáži postavila aj svoje podnikateľské impérium s dekoratívnou kozmetikou.

Fotografií z párty sa objavili viac ako dosť na sociálnych sieťach, kde slávnu rodinu sledujú desiatky miliónov. Nech sa páči, tu je aspoň časť výberu.

BIRTHDAY BEHAVIOR! WERE ALL TURNING 21!!

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

bday dinner ... look 1

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

twenty one

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

thank you for all of my birthday wishes

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney Kardashian (@kourtneykardash),

It’s our 21st birthday

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé (@khloekardashian),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #narodeniny #Kim Kardashian #sexepíl #oslava #provokácia #Kylie Jenner

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...